Shopee Sale 3.3 – Ngày hội săn Deal giảm đến 50%, voucher đến 1 triệu đồng

Shopee siêu sale 3.3 là sự kiện khuyến mãi ấn tượng trong tháng 3 của Shopee. Tại sự kiện này, bạn sẽ có thêm nhiều voucher hấp dẫn, cụ thể là mã giảm giá Shopee trị giá lên đến cả triệu đồng. Ngoài ra, còn rất nhiều Deal khủng giảm giá lên tới 50% đang chờ đón bạn. Bài viết này, chondeal247 sẽ tổng hợp các chương trình khuyến mãi hấp dẫn sẽ diễn ra trong dịp sự kiện Shopee siêu sale 3.3 này để các bạn dễ tham khảo nhé.

Chương trình chỉ thật sự bùng nổ duy nhất ngày 3.3. Tuy nhiên, ngay lúc này bạn đã có thể săn Deal với nhiều voucher, mã giảm giá theo những chương trình mà Shopee đã lên sẵn như sau:

Shopee Sale 3.3 - Ngày hội săn Deal giảm đến 50%, voucher đến 1 triệu đồng
1.

Săn voucher lên đến 1 triệu

Siêu voucher giảm đến 1 triệu áp dụng toàn sàn sẽ được Shopee tung ra duy nhất 6 khung giờ vàng trong ngày 3/3. Hãy xem ảnh bên dưới để canh thời gian săn voucher nhé.

Điều kiện sử dụng của mã chưa được tiết lộ. Tuy nhiên, bạn cần nên nhận ra rằng sẽ có rất nhiều sự cạnh tranh. Nhiều người chơi sẽ nhắm đến mã này vì nó cực kỳ hấp dẫn. Hơn nữa, số lượng mã có hạn, vì vậy bạn phải là người nhanh nhất để sở hữu nhé.

Mã được mở tại 6 khung giờ khác nhau nên sẽ là cơ hội để bạn có thể săn lấy cho mình 1 mã.

Thông tin chi tiết về mã sẽ được mình cập nhật tại bài viết này, hãy nhớ theo dõi để nhận mã giảm giá Shopee Sale 3.3 sớm nhất nhé.

Shopee Sale 3.3 - Săn voucher lên đến 1 triệu
2.

Săn voucher mở sớm Shopee Sale 3.3

Voucher mở sớm là loại mã giảm giá được Shopee tung ra sớm và có thể sử dụng vào lúc 0h ngày sự kiện 3/3. Bình thường thì Shopee đã luôn có mở sớm nhiều voucher, nhưng trong sự kiện Shopee 3.3 thì sẽ còn nhiều voucher khủng hơn với giá trị cao hơn rất nhiều.

Bạn nên nhớ rằng bất kỳ ai cũng có thể lưu voucher sớm. Tuy nhiên, vì số lần sử dụng mã giảm giá có hạn nên bạn phải là người đặt mua nhanh nhất. Mã này sẽ bắt đầu có hiệu lực vào 00H00 ngày 3.3. Chính vì vậy, ngay bây giờ bạn hãy lưu mã ngay, cùng với đó là thêm sản phẩm cần mua vào giỏ hàng của mình. Chốt đơn sớm càng tốt ngay khi mã có hiệu lực.

 • Voucher hoàn xu Xtra 10% hoàn tối đa 50K xu cho đơn hàng từ 250K
 • Voucher hoàn xu Xtra 10% hoàn tối đa 70K xu cho đơn hàng từ 500K
 • Voucher hoàn xu Xtra 15% hoàn tối đa 15K xu cho đơn hàng từ 99K
 • Mã hoàn xu Xtra 10% hoàn tối đa 100K xu cho đơn hàng từ 500K khi mua Hàng Tiêu Dùng
 • Mã hoàn xu Xtra 6% hàn tối đa 1 triệu xu cho đơn hàng từ 3 triệu khi mua Hàng Điện Tử
  03 Voucher hoàn xu Xtra hoàn 25K xu cho đơn hàng từ 150K khi mua Đời Sống , Hàng Thời Trang và Quốc Tế
 • Mã hoàn xu Xtra 6% hàn tối đa 1 triệu xu cho đơn hàng từ 3 triệu khi mua Hàng Điện Tử
  03 Voucher hoàn xu Xtra hoàn 25K xu cho đơn hàng từ 150K khi mua Đời Sống , Hàng Thời Trang và Quốc Tế

Ngoài ra, bạn còn có thể sở hữu nhiều mã giảm giá từ người bán ngoài những mã giảm giá từ Shopee kể trên. Mã mở sớm của người bán cũng chỉ có hiệu lực vào ngày 3.3. Mã mở sớm từ cả cửa hàng và Shopee đều có thể được sử dụng trong cùng một đơn hàng nhé.

Bạn có thể lưu tất cả voucher mở sớm tại đây: https://link.chondeal247.com/donchospee33

Săn voucher mở sớm Shopee Sale 3.3
3.

Hàng hiệu giảm giá đến 50% – Shopee siêu sale 3.3

Các sản phẩm khi tham gia chương trình Shopee siêu sale 3.3 sẽ được giảm giá mạnh. Tất nhiên, không phải mọi sản phẩm đều được giảm giá 50%. Mức giảm giá hiện vẫn chưa được tiết lộ.

Để săn được Deal ngon thì nhiệm vụ của bạn là nên tìm hiểu danh sách sản phẩm tham gia sự kiện 3.3 này bên dưới. Nhanh chóng so sánh giá khi Deal với giá hiện tại và đặt hàng ngay khi chương trình khuyến mãi 3.3 bắt đầu có hiệu lực.

Ngoài các ưu đãi được đề cập ở trên, còn có một danh sách các sản phẩm tham gia sự kiện khác tại đây: https://link.chondeal247.com/1fwq

Hàng hiệu giảm giá đến 50% - Shopee siêu sale 3.3
4.

Shopee Sale 3.3 – X3 ưu đãi

Trong chương trình khuyến mãi này, bạn phải sử dụng ít nhất 3 ưu đãi trong 1 đơn hàng. Đó chính là Deal x99.000đ kết hợp với voucher từ Shopee và Shop. Tuy nhiên, không phải sản phẩm của Shop hoặc sàn nào cũng có thể áp dụng ưu đãi này.

Danh sách sản phẩm được áp dụng X3 ưu đãi: https://link.chondeal247.com/yxt8

Shopee Sale 3.3 – X3 ưu đãi
5.

HOT Deal giảm đến 50%

Có rất nhiều cửa hàng chính hãng tham gia chương trình “HOT Deal” này với ưu đãi, giảm giá cực lớn đang chờ bạn. Các cửa hàng này không chỉ giảm giá mạnh lên đến 50% mà còn tung ra các voucher và quà tặng vô cùng hấp dẫn. Bạn có thể tham khảo danh sách cửa hàng tham gia chương trình tại đây: https://link.chondeal247.com/dkik

Ngoài các cửa hàng tham gia chương trình được đề cập ở trên, thì còn có rất nhiều sản phẩm khác với nhiều DEAL khủng. Dưới đây là danh sách các sản phẩm giảm giá lên đến 50%.: https://link.chondeal247.com/a50h

Shopee Sale 3.3 – HOT Deal giảm đến 50%
6.

Shopee sale thả ga – Deal hot bao la

Để bạn tiện theo dõi, chondeal247 đã tổng hợp các khung giờ HOT trong ngày 3/3/2023 và danh sách những sản phẩm giảm giá được liệt kê dưới đây.

00H00

09H00

12H00: Danh sách cửa hàng uy tín tham gia sự kiện
Các cửa hàng trong danh sách dưới đây có nhiều ưu đãi, bao gồm nhiều mã giảm giá và quà tặng hấp dẫn khác.

Ngoài những cửa hàng giảm giá trên, còn có nhiều cửa hàng khác cũng tham gia. Bạn có thể tìm thấy chúng tại đây: https://link.chondeal247.com/donchospee33 (kéo xuống cuối trang)

15H00: Deal xịn giá chỉ từ 59K
Tất cả các mặt hàng được liệt kê dưới đây được giảm giá mạnh. Chỉ từ 59K bạn có thể “rinh” về với nhiều Deal hấp dẫn.

18H00: Hàng chất giá rẻ
Các mặt hàng trong danh sách này đã được giảm giá mạnh. Tuy nhiên, do số lượng giảm giá có hạn nên giá sẽ trở về mức ban đầu khi hết khuyến mãi nhé.

21H00: Săn sản phẩm giá rẻ đồng giá chỉ 1K

7.

Lời kết

Bài viết trên tổng hợp những khuyến mãi, ưu đãi hấp dẫn sẽ có trong đợt siêu sale Shopee 3.3 đang cận kề. Bạn đã nhắm được Deal nào tốt chưa? Nếu vậy, bạn còn chờ gì nữa mà không lưu trước voucher về ví. Bên cạnh đó hãy luôn theo dõi chondeal247.com để luôn săn được sale giá tốt. Chúc các bạn may mắn và thành công nhé!

Hãy chia sẻ những thông tin này với người thân và bạn bè của mình nhé !!!

4.8/5 - (39 bình chọn)

1 Comment
 1. Whether you believe in God or not, read this message!!

  Throughout time, we can see how we have been strategically conditioned coming to this point where we are on the verge of a cashless society. Did you know that Jesus foretold of this event almost 2,000 years ago?

  In the book of Revelation 13:16-18, we will read,

  “He (the false prophet who deceives many by his miracles–Revelation 19:20) causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.

  Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666.”

  Speaking to the last generation, this could only be speaking of a cashless society. Why so? Revelation 13:17 states that we cannot buy or sell unless we receive the mark of the beast. If physical money was still in use, we could buy or sell with one another without receiving the mark. This would contradict scripture that states we need the mark to buy or sell!

  These verses could not be referring to something purely spiritual as scripture references two physical locations (our right hand or forehead) stating the mark will be on one “OR” the other. If this mark was purely spiritual, it would indicate both places, or one–not one OR the other!

  This is where it comes together. It is amazing how accurate the Bible is concerning the implantable RFID microchip. This is information from a man named Carl Sanders who worked with a team of engineers to help develop this RFID chip:

  “Carl Sanders sat in seventeen New World Order meetings with heads-of-state officials such as Henry Kissinger and Bob Gates of the C.I.A. to discuss plans on how to bring about this one-world system. The government commissioned Carl Sanders to design a microchip for identifying and controlling the peoples of the world—a microchip that could be inserted under the skin with a hypodermic needle (a quick, convenient method that would be gradually accepted by society).

  Carl Sanders, with a team of engineers behind him, with U.S. grant monies supplied by tax dollars, took on this project and designed a microchip that is powered by a lithium battery, rechargeable through the temperature changes in our skin. Without the knowledge of the Bible (Brother Sanders was not a Christian at the time), these engineers spent one-and-a-half-million dollars doing research on the best and most convenient place to have the microchip inserted.

  Guess what? These researchers found that the forehead and the back of the hand (the two places the Bible says the mark will go) are not just the most convenient places, but are also the only viable places for rapid, consistent temperature changes in the skin to recharge the lithium battery. The microchip is approximately seven millimeters in length, .75 millimeters in diameter, about the size of a grain of rice. It is capable of storing pages upon pages of information about you. All your general history, work history, criminal record, health history, and financial data can be stored on this chip.

  Brother Sanders believes that this microchip, which he regretfully helped design, is the “mark” spoken about in Revelation 13:16–18. The original Greek word for “mark” is “charagma,” which means a “scratch or etching.” It is also interesting to note that the number 666 is actually a word in the original Greek. The word is “chi xi stigma,” with the last part, “stigma,” also meaning “to stick or prick.” Carl believes this is referring to a hypodermic needle when they poke into the skin to inject the microchip.”

  Mr. Sanders asked a doctor what would happen if the lithium contained within the RFID microchip leaked into the body. The doctor replied by saying a terrible sore would appear in that location. This is what the book of Revelation says:

  “And the first (angel) went, and poured out his vial on the earth; and there fell a noisome and grievous sore on the men which had the mark of the beast, and on them which worshipped his image” (Revelation 16:2).

  You can read more about it here–and to also understand the mystery behind the number 666: [url=https://2ruth.org]HTTPS://2RUTH.ORG[/url]

  The third angel’s warning in Revelation 14:9-11 states,

  “Then a third angel followed them, saying with a loud voice, ‘If anyone worships the beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand, he himself shall also drink of the wine of the wrath of God, which is poured out full strength into the cup of His indignation. He shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels and in the presence of the Lamb. And the smoke of their torment ascends forever and ever; and they have no rest day or night, who worship the beast and his image, and whoever receives the mark of his name.'”

  Great hope is in our midst, and is coming in a mighty way–the greatest revival for Jesus in the history of the world where we will see the most souls come to Him of all tribes, tongues, nations, and peoples (Rev. 7:9-10); for we have this promise in God’s Word in the midst of these dark times:

  “Then I saw an angel coming down from heaven, having the key to the bottomless pit and a great chain in his hand. He laid hold of the dragon, that serpent of old, who is the Devil and Satan, and bound him for a thousand years (not literal–rather a spiritual label for time spent in eternity); and he cast him into the bottomless pit, and shut him up, and set a seal on him, so that he should deceive the nations no more till the thousand years were finished. But after these things he must be released for a little while (when the Antichrist and false prophet will rise up and God will test the world).” (Revelation 20:1-3)

  “The coming of the lawless one (the Antichrist) is according to the working of Satan, with all power, signs, and lying wonders, and with all unrighteous deception among those who perish, because they did not receive the love of the truth, that they might be saved. And for this reason God will send them strong delusion, that they should believe the lie, that they all may be condemned who did not believe the truth but had pleasure in unrighteousness.” (2 Thessalonians 2:9-12)”

  Who is Barack Obama, and why is he still involved in politics?

  So what about his name? The meaning of someone’s name can say a lot about a person. God throughout history has given names to people that have a specific meaning tied to their lives. How about the name Barack Obama? Let us take a look at what may be hiding beneath the surface.

  Jesus says in Luke 10:18, “…I saw Satan fall like lightning from heaven.”

  The Hebrew Strongs word (H1299) for “lightning”: “bârâq” (baw-rawk)

  In Isaiah chapter 14, verse 14, we read about Lucifer (Satan) saying in his heart:

  “I will ascend above the heights of the clouds, I will be like the Most High.”

  In the verses in Isaiah that refer directly to Lucifer, several times it mentions him falling from the heights or the heavens. The Hebrew word for the heights or heavens used here is Hebrew Strongs 1116: “bamah”–Pronounced (bam-maw’)

  In Hebrew, the letter “Waw” or “Vav” is often transliterated as a “U” or “O,” and it is primarily used as a conjunction to join concepts together. So to join in Hebrew poetry the concept of lightning (Baraq) and a high place like heaven or the heights of heaven (Bam-Maw), the letter “U” or “O” would be used. So, Baraq “O” Bam-Maw or Baraq “U” Bam-Maw in Hebrew poetry similar to the style written in Isaiah, would translate literally to “Lightning from the heights.” The word “Satan” in Hebrew is a direct translation, therefore “Satan.”

  When Jesus said to His disciples in Luke 10:18 that He saw Satan fall like lightning from heaven, if this were to be declared by a Jewish Rabbi today influenced by the poetry in the book of Isaiah, he would say these words in Hebrew–the words of Jesus in Luke 10:18 as, and I saw Satan as Baraq O Bam-Maw.

  The names of both of Obama’s daughters are Malia and Natasha. If we write those names backward (the devil does things backwards) it would be “ailam ahsatan”. If we remove the letters that spell “Alah” (the false god of Islam being Allah), we would get “I am Satan”. Mere chance? I don’t think so!

  Obama’s campaign logo when he ran as President of the United States in 2008 was a sun over the horizon in the west, with the landscape as the flag of the United States. In Islam, they have their own messiah that they are waiting for called the 12th Imam, or the Mahdi (the Antichrist of the Bible), and one prophecy concerning this man’s appearance is the sun rising in the west.

  “Then I saw another angel flying in the midst of heaven, having the everlasting gospel to preach to those who dwell on the earth—to every nation, tribe, tongue, and people— saying with a loud voice, ‘Fear God and give glory to Him, for the hour of His judgment has come; and worship Him who made heaven and earth, the sea and springs of water.'” (Revelation 14:6-7)

  Why have the words of Jesus in His Gospel accounts regarding His death, burial, and resurrection, been translated into over 3,000 languages, and nothing comes close (the Quran about 110 languages)? Because the same Spirit of God (YHVH) who created all people likewise transcends all people; therefore the power of His Word is not limited by people; while all other religions are man-made, therefore they tend to primarily stay within their own culture. The same God who speaks to all people through His creation of the heavens and earth that draws all people around the world likewise has sent His Word to the ends of the earth so that we may come to personally know Him to be saved in spirit and in truth through His Son Jesus Christ.

  Jesus stands alone among the other religions that say to rightly weigh the scales of good and evil and to make sure you have done more good than bad in this life. Is this how we conduct ourselves justly in a court of law? Bearing the image of God, is this how we project this image into reality?

  Our good works cannot save us. If we step before a judge, being guilty of a crime, the judge will not judge us by the good we have done, but rather by the crimes we have committed. If we as fallen humanity, created in God’s image, pose this type of justice, how much more a perfect, righteous, and Holy God?

  God has brought down His moral laws through the 10 commandments given to Moses at Mt. Siani. These laws were not given so we may be justified, but rather that we may see the need for a savior. They are the mirror of God’s character of what He has written in our hearts, with our conscious bearing witness that we know that it is wrong to steal, lie, dishonor our parents, murder, and so forth.

  We can try and follow the moral laws of the 10 commandments, but we will never catch up to them to be justified before a Holy God. That same word of the law given to Moses became flesh about 2,000 years ago in the body of Jesus Christ. He came to be our justification by fulfilling the law, living a sinless perfect life that only God could fulfill.

  The gap between us and the law can never be reconciled by our own merit, but the arm of Jesus is stretched out by the grace and mercy of God. And if we are to grab on, through faith in Him, He will pull us up being the one to justify us. As in the court of law, if someone steps in and pays our fine, even though we are guilty, the judge can do what is legal and just and let us go free. That is what Jesus did almost 2,000 years ago on the cross. It was a legal transaction being fulfilled in the spiritual realm by the shedding of His blood with His last word’s on the cross crying out, “It is finished!” (John 19:30).

  For God takes no pleasure in the death of the wicked (Ezekiel 18:23). This is why in Isaiah chapter 53, where it speaks of the coming Messiah and His soul being a sacrifice for our sins, why it says it pleased God to crush His only begotten Son.

  This is because the wrath that we deserve was justified by being poured out upon His Son. If that wrath was poured out on us, we would all perish to hell forever. God created a way of escape by pouring it out on His Son whose soul could not be left in Hades but was raised and seated at the right hand of God in power.

  So now when we put on the Lord Jesus Christ (Romans 13:14), where God no longer sees the person who deserves His wrath, but rather the glorious image of His perfect Son dwelling in us, justifying us as if we received the wrath we deserve, making a way of escape from the curse of death; now being conformed into the image of the heavenly man walking in a new nature, and no longer in the image of the fallen man Adam.

  Now what we must do is repent and put our trust and faith in the savior, confessing and forsaking our sins, and to receive His Holy Spirit that we may be born again (for Jesus says we must be born again to see and enter the Kingdom of God in John chapter 3). This is not just head knowledge of believing in Jesus, but rather receiving His words, taking them to heart, so that we may truly be transformed into the image of God. Where we no longer live to practice sin, but rather turn from our sins and practice righteousness through faith in Him in obedience to His Word by reading the Bible.

  Our works cannot save us, but they can condemn us; it is not that we earn our way into everlasting life, but that we obey our Lord Jesus Christ:

  Jesus says,

  “Not everyone who says to Me, ‘Lord, Lord,’ shall enter the kingdom of heaven, but he who does the will of My Father in heaven. Many will say to Me in that day, ‘Lord, Lord, have we not prophesied in Your name, cast out demons in Your name, and done many wonders in Your name?’ And then I will declare to them, ‘I never knew you; depart from Me, you who practice lawlessness!’ (Matthew 7:21-23)

  “And having been perfected, He became the author of eternal salvation to all who obey Him.” (Hebrews 5:9)

  “Now I saw a new heaven and a new earth, for the first heaven and the first earth had passed away. Also there was no more sea. Then I, John, saw the holy city, New Jerusalem, coming down out of heaven from God, prepared as a bride adorned for her husband. And I heard a loud voice from heaven saying, ‘Behold, the tabernacle of God is with men, and He will dwell with them, and they shall be His people. God Himself will be with them and be their God. And God will wipe away every tear from their eyes; there shall be no more death, nor sorrow, nor crying. There shall be no more pain, for the former things have passed away.’

  Then He who sat on the throne said, ‘Behold, I make all things new.’ And He said to me, ‘Write, for these words are true and faithful.’

  And He said to me, ‘It is done! I am the Alpha and the Omega, the Beginning and the End. I will give of the fountain of the water of life freely to him who thirsts. He who overcomes shall inherit all things, and I will be his God and he shall be My son. But the cowardly, unbelieving, abominable, murderers, sexually immoral, sorcerers, idolaters, and all liars shall have their part in the lake which burns with fire and brimstone, which is the second death.'” (Revelation 21:1-8)

Bình Luận

Giới thiệu Chondeal247

Chondeal247 là website chuyên cung cấp mã giảm giá, tổng hợp sản phẩm khuyến mãi mới nhất hiện đang được bán trên thị trường mua sắm Việt Nam. Mang đến những trải nghiệm mua sắm tốt nhất, giúp người tiêu dùng tiết kiệm chi phí đáng kể khi mua sắm

Thông tin liên hệ
Email: info.chondeal247@gmail.com

DMCA.com Protection Status

Sitemap

Chọn Deal Ngon 247
Enable registration in settings - general